Valontuojatar.JPG

Det enda sättet att leva ett lyckligt, kreativt liv är att leva ett lyckligt, kreativt liv.

 

Jag upplever i allmänhet företagsamhet viktigare än en slutprodukt. Trots det hittar jag ett visst välbehag i mina publicerade skivor, mina målade målningar - de är (för att låna Elizabeth Gilbert) värdefulla, personliga souvenirer från mina kreativa upptäcktsfärder. De är inte alltid perfekta - men de finns till, och det är något det.

Vid trettio blev jag äntligen intresserad av gitarren - speciellt då jag insåg att jag har tillåtelse att närma mig instrumentet precis som jag vill. Att banda in det improviserade var den bästa metoden att få fatt på ljudlandskap och harmonier jag uppfattade - jag tror min notläsningskvot fylldes under åren vid ett musikinstitut. Mina första inbandningar gjorde jag i mitt klädhörn, rakt på min dator.

Sedan dess har mina inbandningar blivit till skivor - de två senaste även i CD-format (Soft are the sounds, 2016 och Immersed, 2019).
 

En dröm kopplad till musikmakeri uppfylldes då NiaSounds, som publicerar Nia-musik, inkluderade några låtar av mitt tidigare bandprojektThe Frequency-på Feeling-albumet år 2013 och lånade första låten av min notes to self-skiva till Life-albumet år 2017.
Du kan bekanta dig med min musik och lyssna till den här.

Resan fortsätter, och jag med den: ibland målar, ibland skriver jag. Allt går i cykler.